Replay T-Shirt med slitet tryck - Grön - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
River Island leopardmönstrad skjortklänning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Residus Anou Solid Klänningar
River Island Marinblå- och rödrandiga badshorts

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRiver Island Molly Serena Mellanblå jeggings Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt River Island Petite Molly Skinny jeggings med medelhög midja i mörk tvätt
River Island Röd zebramönstrad miniklänning med dragkedja

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Resteröds Boxershorts Sven 2-pack - Grå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Resteröds ORIGINAL 3 pack brief Briefs

Försäkringskassan: Regeringen underskattar River Island Smockad minikjol med småblommigt mönsterRiver Island Svart- och vitrutiga finbyxor med extra smal passformvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Resteröds Sweatshirt Bamboo - Svart - Herr
River Island Svarta mjukisbyxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
River Island Vit sweatshirt paris och drak-tryck

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. River Island blås - grön bright Vackra billiga damkläder
Résumé Miriam pant Byxor
River Island Petite Mellanblå jeans med rynkad midja

På tisdagen godkände ministerrådetRiver Island Tygbyxor - gul Vackra billiga damkläderRöhnisch Bikini-bh Triangle Bikini - Blå - DamRöhnisch LASTING SINGLET Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Röhnisch Träningsshorts Workout Shorts - Svart - Dam
rosamunde BABETTE - Linne - dusty blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenrosamunde Silk t shirt regular ls w rev vinta Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rhythm Zimbabwe randig crop bikini