The Cow Said Neigh (board book) - Rory Feek - böcker (9781400311897) Bokhandel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Teddykompaniet Lamm snuttefilt alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The Giant Game of Sculpture - Herve Tullet - böcker (9780714868004) Bokhandel
VN Bilar Cars metall 1 36 Lamborghini Huracan LP610-4 Gul

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHandske till såpbubblor Junior Knows Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sluban Building Blocks Town Series Double-Decker Bus
Skrållan Docksäng alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
My Little Pony, Butik Spegel - Rarity

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Micki Alfabetsklossar Pastell 36st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Super Sculpey - Ivory - 454 g alltid billig fraktTransformers - The Last Knight Premier Edition Deluxe Steelbanevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Shoulder-a-Coffin Kuro Vol. 6 - Satoko Kiyuduki - böcker (9780316476416) Bokhandel
Nature Zoo, Skallra Apa Lång Oeko-Tex

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Shimmer & Shine Float & Sing Palace Friends

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hoppa Peppa Jack 30 cm alltid billig frakt
Lilla fiskens badbok - - böcker (9789177430162) Bokhandel
Fisher Price Thomas & Vännerna Friends Tåg - Bertie Bussen FP

På tisdagen godkände ministerrådetMy Little Pony Equestria Girls Rainbow Dash Classic Style DollPlaymobil Sand, Dumper alltid billig frakt2 st KLAPPRANDE TÄNDER alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Leksaker Micki Bamse Figurset Figurer Farmor Katten Jansson 0005
Science4You Mini Kit Soap Factory

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPärlplattor - Transportmedel - 6 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Other Boy - M. G. Hennessey Sfe R. Monster - böcker (9780062427663) Bokhandel